Acasă Sport Fortuna a fost de partea “Bătrânei Doamne”

Fortuna a fost de partea “Bătrânei Doamne”

525
DISTRIBUIȚI

Agonia echipelor timişene din Liga II continuă. CFR Timişoara şi Fortuna Covaci nu au reuşit să câştige primul joc nici după cea de-a patra etapă. Echipa timişoreană a evoluat pe teren străin, la Cluj, în compania Universităţii, formaţie care şi-a declarat intenţiile de promovare înaintea noului sezon. Fotbaliştii pregătiţi de Florin Bugar au rezistat doar 33 de minute fără să primească gol. După ce clujenii au deschis scorul în minutul amintit, feroviarii timişoreni s-au recunoscut încă o dată învinşi, până la finalul jocului poarta timişorenilor fiind „perforată” de atacanţii clujeni de încă două ori. Jucătorii de la CFR s-au dovedit din nou apatici, nereuşind să înscrie nici după a patra rundă, golaverajul de până acum fiind dezastruos, cu cele 16 goluri încasate şi niciunul marcat.
Nici Fortuna Covaci nu a reuşit să-şi apropie prima victorie în Liga II, elevii lui Remus Steop pierzând al treilea joc consecutiv, de această dată în deplasare, pe terenul celor de la UTA. Faţă de deplasarea precedentă, de la CSM Râmnicu Vâlcea, când Fortuna a încasat şase goluri, în partida cu UTA, jucătorii timişeni au demonstrat că, în curând, vom asista şi la prima vicotrie a lor în acest eşalon. Atacantul Batin, de la UTA, a fost secretul arădenilor pentru o victorie care, fără evoluţia de excepţie a acestuia, putea fi pusă sub semnul întrebării. Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a condus cu 2-0, după primele 45 de minute, ambele goluri fiind opera lui Batin, jucătorii de la Fortuna au dominat repriza secundă, reuşind chiar să înscrie un gol în poarta arădenilor, prin atacantul Suciu, acesta devenind astfel golgeterul formaţiei timişene, prin cele două goluri înscrise în acest sezon. Ultimele 20 de minute au fost dominate autoritar de micuţa formaţie din Covaci, dar norocul şi indecizia atacanţilor de la Fortuna au făcut ca UTA să-şi treacă în cont trei puncte, obţinute cu mult noroc şi cu ajutorul inspiraţiei lui Batin, acelaşi atacant care a înscris de două ori, în urmă cu două etape, şi în poarta celor de la CFR Timişoara.

Remus Steop a trimis pe teren următoarea formaţie:Pârvu – Miheţ, Uzun, Situwe, Hecsko – Rosemblum (min. 61 – Mohamed), Brazovan, Trandu, Gherman (min. 80 – Roman) – Steop (min. 74 – Dârvaru), Suciu.

Comentarii

comentarii