Acas─â Economic BCR a acordat primul credit Prima Casa din Arad

BCR a acordat primul credit Prima Casa din Arad

449
DISTRIBUIȚI

Prima tranzacţie imobiliară din Arad prin credit ipotecar garantat de Guvern a fost realizată prin finanţare obţinută de la BCR- sucursala Arad, de o femeie de 28 de ani, valoarea apartamentului achiziţionat fiind de 39.500 de euro.
Femeia care a cump─ârat apartamentul prin Programul Guvernamental „Prima Cas─â“, are 28 de ani, este nec─âs─âtorit─â, ┼či a pl─âtit un avans de 8.000 de euro, ceea ce ├«nseamn─â aproximativ 20 la sut─â din valoarea apartamentului.
Conform datelor furnizate de Oficiul de Cadastru ┼či Publicitate Imobiliar─â, proprietarul a v├óndut, prin intermediul unei procure notariale acordate c─âtre un reprezentant al unei agen┼úii imobiliare, un apartament cu dou─â camere, ├«n cartierul Alfa din municipiul Arad, la pre┼úul de 39.500 de euro.
Tranzac┼úia intermediat─â prin Agen┼úia Prosper Imobiliar a parcurs toate etapele de la antecontract, evaluare, dosare bancare, documentele Fondului de Garantare ┼či finalizarea Contractului Notarial propriu-zis, ├«n termen de aproximativ de 45 zile.

Comentarii

comentarii