Acasă Actualitate Fosta studentă condamnată pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat află în aprilie...

Fosta studentă condamnată pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat află în aprilie dacă va naşte după gratii

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara, care judecă recursul fostei studente la Medicină Carmen Bejan privind întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte în libertate, va trimite o scrisoare ANP în care îi va solicita să se pronunţe dacă există condiţiile necesare pentru ca tânăra să nască în penitenciar.

Curtea de Apel Timişoara a amânat, luni, pentru 9 aprilie pronunţarea în cazul recursului formulat de Carmen Bejan, condamnată pentru că a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat din Timişoara, împotriva unei hotărâri a Tribunalului Arad prin care i-a fost repinsă cererea de întrerupere a pedepsei pentru a naşte şi a-şi creşte copilul în libertate până când acesta va împlini un an.

Totodată, instanţa a decis că va trimite o scrisoare către Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) în care îi va solicita să se pronunţe dacă există condiţiile necesare astfel încât Carmen Bejan să poată să nască în penitenciar.

Carmen Bejan a depus la Tribunalul Arad o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, menţionând că este însărcinată, fără a preciza însă în câte luni.

În 30 ianuarie, judecătorii Tribunalului Arad au respins cererea formulată de fosta studentă la Medicină Carmen Bejan privind întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul, decizia fiind atacată cu recurs, care este judecat de Curtea de Apel Timişoara.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Detalii pe mediafax.ro.

Comentarii

comentarii