Acasă Cultura Frames and Shapes – show memorabil de dans, în Piața Sfântul Gheorghe...

Frames and Shapes – show memorabil de dans, în Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Duminică, 14 iulie, de la ora 20:00, timișorenii sunt invitați, în Piața Sfântu Gheorghe la un show memorabil de dans contemporan ”Frames and Shapes” 2019.

Spectacolul este rezultatul școlii de vara Frames and Shapes, din perioada 8-14 iulie, susținută de coregrafele Louise Kelsey din Marea Britanie și Lavinia Urcan din România, împreună cu dansatori locali, profesioniști și amatori. 

Accesul la spectacol este gratuit. 

Școală de vara este organizată de asociațiile Noi Re-Creăm și Unfold Motion, în parteneriat cu Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021.

Frames and Shapes este prima școală de vară de dans contemporan din Timișoara!

Unfold Motion și Noi Re-Creăm s-au decis să-și unească forțele și să facă prima școală de vară de dans contemporan din Timișoara – Frames and Shapes! Coregrafe: Louise Kelsey din Marea Britanie și Lavinia Urcan!

”Fie ești amator, fie ești profesionist, te așteptăm să intri lumea formelor și a cadrelor, la prima școală de vară de dans contemporan din Timișoara – Frames and Shapes!”, îndeamnă organizatorii.

Școala se va desfășura pe parcursul unei săptămâni și va cuprinde ateliere de dans de 5 ore pe zi.

Atelierele vor avea rolul de a dezvolta tehnica cursanților, dar și de a pregăti împreună un spectacol de dans contemporan participativ.

Participanții vor fi împărțiti în două grupe: profesioniști și amatori.

Coregrafa Louise Kelsey va lucra cu grupa de profesioniști, iar Lavinia Urcan de la Unfold Motion va pune în mișcare grupa de amatori.

Împreună vor crea un show memorabil, care va fi prezentat publicului în Piața Sf. Gheorghe!

Participarea este gratuită.

Comentarii

comentarii