Acasă Actualitate “Fritz și aghiotantul său Lațcău refuză să transfere CJT stâlpii de troleibuz...

“Fritz și aghiotantul său Lațcău refuză să transfere CJT stâlpii de troleibuz ce trebuie mutați pe tronsonul Timișoara – Dumbrăvița Nord”

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei, prof.univ.dr. Nicolae Robu, vorbește despre un drum extrem de important ținut îngust de administrația Fritz!

După cum știm, Timișoara a fost extrem de prost conectată la autostradă, iar cât a fost primar, Robu susține că a pledat pentru corectarea acestei situații.

El a reușit să determine pornirea investiției de realizare a unei noi conexiuni, între bifurcația Arad-Sânandrei și A1.

Lucrurile au mers foarte bine până într-un punct, dar el a aflat zilele trecute de o declarație a ministrului Transporturilor că firma nu mai avansează de mult și că vrea să rezilieze contractul.

Împreună cu fosta conducere a Consiliului Județean Timiș, Robu spune că a pornit investiția de lărgire la 4 benzi a conexiunii Timișoara – A1, via Dumbrăvița.

Din păcate, și această lucrare s-a împotmolit, dar din fericire, actualul președinte al CJT, Alin Nica, PNL Timiș, a reușit să o deblocheze și la ora actuală, tronsonul Dumbrăvița Nord – A1 este aproape gata.

Robu a concluzionat: “Consiliul Județean Timiș, spre cinstea sa, este gata de începerea lucrărilor de lărgire și pe tronsonul Timișoara – Dumbrăvița Nord, dar, din păcate, dl. Fritz și aghiotantul său dublu repetent Lațcău -în paranteză fie spus: care pretinde că, de fapt, el este șeful – pun bețe-n roate, refuzând să transfere CJT stâlpii de troleibuz ce trebuie mutați.

Consecință: suferim, în continuare, noi, timișorenii și ceilalți participanți la trafic, când, cu un efort ff mic, lucrurile ar putea sta altfel!”.

Comentarii

comentarii