Acasă Actualitate Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara are un nou site, în engleză şi în...

Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara are un nou site, în engleză şi în română

DISTRIBUIȚI

Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara a lansat o nouă pagină de internet www.pentruvoi.ro, în limba română şi în engleză. „Au trecut mai bine de 6 ani de la lansarea primului web-site al fundaţiei şi considerăm că această schimbare este una binevenită şi necesară în acelaşi timp. Site-ul se doreşte a fi o sursă complexă de informaţii atât pentru specialiştii din domeniu, pentru beneficiarii noştri, persoane cu dizabilităţi de dezvoltare şi familiile lor, cât şi pentru clienţii Unităţii Protejate Pentru Voi”, a declarat Laila Onu, directoru fundaţiei.
Noul web-site “Pentru Voi” este dinamic, are o interfaţă prietenoasă şi modernă, cu numeroase aplicaţii web dinamice, printre care: YouTube, Flickr, Scribd, PhotoPeach, FaceBook. Situl are o structură aerisită şi accesibilă pentru utilizatorii de internet cu sau fără dizabilităţi de dezvoltare.
Web-site-ul cuprinde şi o versiune în limba engleză. Cea mai mare parte dintre pozele integrate în designul web-site-ului aparţin lui Cristian Tzecu, artist fotograf şi prieten al Fundaţiei “Pentru Voi”.

Comentarii

comentarii