Acasă Actualitate Fundația Pentru Voi a marcat, luni, Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități,...

Fundația Pentru Voi a marcat, luni, Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Fundaţia Pentru Voi Timișoara a marcat Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, luni 5 decembrie, în centrul orașului, Piața Victoriei, pe terasa Massimo, cu o expoziție lângă statuia Regelui Ferdinand, cu exponate unice create de beneficiarii fundației.

Acțiunea de conștientizare poartă titlul “dizABILITATE Pentru Voi în COMUNITATE!”.

Obiectivul îl constituie promovarea abilităților lucrative ale beneficiarilor centrelor de zi ale fundației, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezultă din integrarea persoanelor cu dizabilități intelectuale în fiecare aspect al vieții.

Comunitatea timișoreana are nevoie să îi cunoască pe beneficiarii fundației, nevoile și aptitudinile lor, iar aceștia au nevoie să fie apreciați, valorizați și să se simtă incluși.

Au participat un grup restrâns de beneficiari ai fundației, însoțiți de pedagogi, care au prezentat decorațiuni de Crăciun, sacoșe, tricouri, felicitări handmade, lucrate de ei, cu migală și îndemânare.

Timișorenii doritori să păstreze o amintire a evenimentului sau să ofere un dar special de Moș Nicolae au putut alege dintre minunățiile create cu migală și pasiune, expuse la standul “Pentru Voi”, în schimbul unei donații recomandate pentru fiecare produs în parte.

 

Comentarii

comentarii