Acasă Eveniment Gemenii dispăruți împreună cu tatăl lor de 12 zile au fost găsiți...

Gemenii dispăruți împreună cu tatăl lor de 12 zile au fost găsiți într-un centru de plasament

1867
DISTRIBUIȚI

Ștefania Noemi și Istvan Jozsef, gemenii din Bihor dați dispăruți de mama lor, au fost găsiți teferi într-un centru de plasament din municipiul Salonta. Pe 1 august, cei doi copii au plecat de acasă împreună cu tatăl lor și nu au mai revenit.

Dispariţia copiilor şi a tatălui lor a fost anunţată miercuri.

Pe 1 august, micuții au plecat de acasă împreună cu părintele lor și nu au mai revenit.

“Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi la 12 august a.c., au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august a.c., de poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Salota, într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta.

Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei”, a transmis Poliția Bihor.

Deși copiii şi tatăl lor, Istvan Bajko, au plecat de acasă la 1 august, dispariția celor trei a fost sesizată la poliție abia miercuri, după aproape două săptămâni.

Potrivit unor surse, ar avea la bază, de fapt, neînţelegeri familiale.

Mama celor doi copii, cu vârste de 5 ani şi 11 luni, fusese plecată în străinătate, lăsându-i pe micuți cu tatăl lor, de care s-ar fi despărţit.

Bărbatul de 37 de ani nu este bănuit de nicio infracţiune. Dimpotrivă, în tot acest timp, tatăl a avut grijă de copii, însă ar fi trebuit să plece urgent din localitate. Nemaiputând să îi îngrijească şi neavând în grija cui să îi lase, bărbatul i-a lasat pe copii în centrul de plasament.

Comentarii

comentarii