Acasă Economic Genuine Advertising îşi dezvoltarea activitatea de producţie

Genuine Advertising îşi dezvoltarea activitatea de producţie

DISTRIBUIȚI

S.C. Genuine Advertising S.R.L. din Timişoara anunţă lansarea proiectului nr. 1836 intitulat „Dezvoltarea Genuine Advertising S.R.L. prin construcţia unei hale şi achiziţia de echipamente pentru eficientizarea producţiei de structuri şi confecţii metalice utilizate în industria publicitară”. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană în proporţie de 47,64% din valoarea eligibilă, prin Programul Operaţional Regional 2007 -2013, axa prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, domeniul major de intervenţie 4.3. “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor“. Perioada de implementare este de 12 luni începând cu data de 18.03.2009.
Prin activităţile sale, proiectul în valoare de 1.820.542,62 de lei îşi propune construcţia şi amenajarea unei hale de producţie de aproximativ 841 mp, achiziţia unei linii de producţie pentru prelucrarea profilelor de aluminiu, a unei linii de producţie pentru prelucrarea profilelor de oţel inox şi a unor echipamente specifice pentru realizarea de materiale publicitare. Prin proiect se creează 6 noi locuri de muncă, necesare pentru operarea utilajelor care se achiziţionează în proiect.
Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt: angajaţii companiei pentru că vor beneficia de un mediu de lucru realizat la standarde înalte; clienţii companiei, deoarece vor putea beneficia de produse noi de promovare a identităţii vizuale proprii, iar pentru produsele existente oferite de firmă atât nivelul calitativ, cât şi cel al flexibilităţii în execuţie vor fi mai ridicate; furnizorii firmei, deoarece S.C. Genuine Advertising S.R.L. va creşte numărul comenzilor pentru materie primă, dat fiind faptul că nivelul producţiei al firmei va creşte şi se va diversifica.

Comentarii

comentarii