Acasă Actualitate Gest revoltător făcut de un bărbat într-un parc fără toalete publice ...

Gest revoltător făcut de un bărbat într-un parc fără toalete publice – Video

1264
DISTRIBUIȚI

Un barbat din Lugoj a reusit sa isi puna in cap tot internetul dupa ce a fost filmat in timp ce isi facea nevoile in tufele din zona centrala a parcului George Enescu.

Imaginile au fost comentate dur de catre lugojeni, in conditiile in care in parc exista totuși toalete publice.

Incidentul este cu atat mai grav cu cat s-a petrecut in plina zi cand parcul era animat de o multime de copii. Barbatul pare sa fie unul dintre cei care isi fac veacul la foisoarele din parc unde, cat e ziua de mare, mai multi indivizi joaca carti si table pe bani. Desi lugojenii au atras atentia autoritatilor ca indivizii care stau la foisoare consuma alcool si isi fac necesitatile fiziologice pe unde apuca, sub ochii copiilor, nimeni nu s-a sinchisit sa ia vreo masura. Pe langa asta, unul dintre sefii Politiei Locale este vazut des la masa de joc, insa niciodata nu a sanctionat iesirile ”colegilor” din parc, scrie lugojinfo.ro.

Gest revoltator al unui lugojean in Parcul George Enescu

Un individ isi face nevoile in parc sub privirile stupefiate ale parintilor si copiilor.(VIDEO) Gest revoltator al unui lugojean in Parcul George Enescu: https://lugojinfo.ro/administratie/3768-video-gest-revoltator-al-unui-lugojean-in-parcul-george-enescu

Publicată de Lugoj Info pe 11 Iunie 2018

Comentarii

comentarii