Acasă Eveniment Gheorghe şi-a pus capăt zilelor, la doar 19 ani, cu o armă...

Gheorghe şi-a pus capăt zilelor, la doar 19 ani, cu o armă de vânătoare

DISTRIBUIȚI

Doar 19 ani, o viaţă înainte şi multe speranţe de viitor. Toate visele însă s-au spulberat într-o singură clipă, când Gheorghe, un tânăr din Lupac, a decis să îşi pună capăt zilelor cu o armă de vânătoare. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 30 octombrie.

Mulţi sunt şocaţi de decizia pe care a luat-o şi de moartea tragică de care a avut parte. Unii nu ştiu ca băiatul să fi avut vreun motiv de a face asta. Cu toate acestea, apropiaţii spun că Gheorghe suferea din dragoste. Fata pe care o iubea din toată inima nu i-ar fi răspuns la sentimente. De aici şi până la a lua o hotărârea fatală nu a mai fost decât un pas.

Potrivit reper24.ro, în noaptea dinainte de tragedie, tânărul Gheorghe ar fi petrecut la unul dintre amicii săi din Lupac, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. După miezul nopţii s-ar fi urcat la volan pentru a merge într-o localitate învecinată, unde avea loc petrecerea de majorat a unui prieten, membru al aceleiași comunități croate din zonă. Doar că, băiatul a pierdut controlul volanului iar autoturismul său a părăsit partea carosabilă, a sărit peste un șanț de unde autovehiculul nu a mai putut fi extras decât în zori de zi.

Nu se ştie dacă s-a speriat din cauza accidentului, panica, la care s-a adăugat şi decepţia l-a făcut pe băiat să îşi decidă sfârşitul. La primele ore ale dimineţii, Gheorgje s-a dus în zona de intrare în fosta mină de la Lupac şi a apăsat pe trăgaci. A fost găsit de un unchi care a dat alarma.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul de 19 ani, din comuna Lupac, adecedat ca urmare a unei răni pe care și-ar fi provocat-o prin împușcare, cu o armă de vânătoare deținută legal de un membru al familiei. Tânărul a fost găsit în zona haldinei de steril din localitatea Lupac, în jurul orei 06:35, de un unchi al său. La domiciliul tânărului ar fi fost găsit un bilet în limba croată. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis polițiștii de la IPJ Caraș-Severin.

„Drum lin spre cer, băiatul nostru frumos și drag. Dumnezeu a vrut să vii la El. Te iubim enorm și nu te vom uita niciodată. La 19 ani ne-ai părăsit”, a scris familia pe pagina de Facebook. Iar mesajele de condoleanţe ale celor apropiaţi au umplut internetul. „Bunul Dumnezeu să-l primească în împărăția cerului și să-i dea gingășie sufletească! Durere mare”. “Dumnezeu să-l primească împărăția cerurilor și să-i dea gingășia sufletului său”, “Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.”, “Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, “Sincere condoleanțe! Nu am cuvinte! Dumnezeu să-l odihnească-n pace”, “Suflet tinar si frumos! De ce ai plecat asa de vreme”, “Condoleanțe și putere sa aveti sa puteți trece peste aceasta durere. Ne pare nespus de rau pentru necazul ce sa abatut asupra voastră, durere mai mare nu exista pe lume. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt doar câteva din mesaje.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii