Acasă Cultura Hommage a BRÂNCUȘI va fi vernisată, miercuri, la Ornella Fusion Gallery Timișoara

Hommage a BRÂNCUȘI va fi vernisată, miercuri, la Ornella Fusion Gallery Timișoara

DISTRIBUIȚI

Expoziția personală Hommage a BRÂNCUȘI semnată de artista Beatrice Zervas din Germania este curatoriată de conf.univ.dr. Corina Nani și va fi vernisată miercuri, 13 septembrie, orele 18.30-21.30.

Expoziția poate fi vizitată, până pe 01 octombrie 2023, la Ornella Fusion Gallery, strada Gheorghe Lazăr nr. 9, Timișoara, de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00.

Pentru informații suplimentare:

office@ornellafusiongallery.com, +40 721 816 201: Ornella Fusion Gallery

Orașul Capitalei Culturale Europene și anul 2023 înseamnă experiențe palpitante și unice, motiv pentru care Timișoara este locul perfect pentru compania Ornella Design să deschidă galeria de Artă Digitală, Ornella Fusion Gallery, începând cu luna iunie 2023, situată în zona centrală a orașului.

Ornella Fusion Gallery are un program curatorial care își propune în primul rând promovarea și susținerea artiștilor români din zona artelor digitale, cu două spații distincte: unul dedicat expozițiilor personale și un altul, cu o selecție de lucrări reprezentative aparținând artiștilor locali.

Una dintre caracteristicile majore ale artei digitale este faptul că ea permite artiștilor să creeze fără limite și să experimenteze cu o varietate nelimitată de tehnici și stiluri, îmbinând elemente astfel încât să producă lucrări hibride, spectaculoase și unice.

De asemenea, tehnologia oferă artiștilor posibilitatea de a se conecta la o audiență globală mai largă, prin intermediul internetului și a diverselor canale media.

Ornella Fusion Gallery nu este doar o simplă galerie de artă sau un magazin de obiecte de design, ci și un loc de întâlnire pentru comunitatea creativă.

Aici se pot organiza ateliere, seminarii și expoziții pentru a aduce oamenii împreună și a încuraja schimbul de idei. Un loc unic și special, care atrage oameni pasionați de artă, design și valorile etice, un loc în care poți să te inspiri, să înveți și să întâlnești pe alți oameni cu aceleași interese.

 

Comentarii

comentarii