Acasă Politica Omul de afaceri Horia Bugarin, candidatul USR PLUS la Primăria Dumbrăvița

Omul de afaceri Horia Bugarin, candidatul USR PLUS la Primăria Dumbrăvița

1987
DISTRIBUIȚI

Alianța USR PLUS și-a ales candidatul pentru funcția de primar a comunei Dumbrăvița, în persoana lui Horia Bugarin. Acesta este fostul proprietar uneia dintre cele mai mari firme de resurse umane din țară, pe care a și înființat-o, iar de câțiva ani locuiește în comună. „Bun organizator și aproape de oameni”, îl descrie conducerea județeană a USR, și „un profesionist capabil și orientat spre rezultate”, se autodescrie acesta.

„Procesul a fost îndelungat pentru că ne-am dorit să găsim cel mai bun candidat  pentru Dumbrăvița, în semn de respect față de oamenii care au adus USR PLUS pe primul loc la alegerile europarlamentare de anul trecut. Desemnarea candidatului Horia Bugarin  a pornit de la niște criterii stabilite de membrii și simpatizanții USR PLUS din Dumbrăvița: o persoană cu carieră profesională respectată, care poate uni oamenii și poate conduce o echipă capabilă să construiască o administrație competentă și profesionistă într-una dintre cele mai prospere localități ale țării”, se arată într-un comunicat de presă a USR Timiș.

„Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori.  Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă. Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei”, a declarat Bugarin.

Comentarii

comentarii