Acasă Cultura Horia-Roman Patapievici – invitat special la Bookfest 2020 Timișoara

Horia-Roman Patapievici – invitat special la Bookfest 2020 Timișoara

1212
DISTRIBUIȚI

În cadrul Târgul de carte Bookfest 2020 de la Timișoara, vor fi lansate, între orele 11 și 12 , în 14 martie, patru volume publicate la editura Universității de Vest din Timișoara al căror coordonator și editor este Cristian Pătrășconiu, fost jurnalist la cotidianul ZIUA de Vest.

1.”Comunismul de apoi” – un exercițiu critic ”în dialog” despre posteritatea ideii comuniste de după căderea majorității regimurilor comuniste în 1989, dar și despre actualitatea acestei idei

2.”De taină” – o carte-compozit despre credință, cădere, trădare, prietenie, iubire, religie, muzică, Dumnezeu, suflet

3.”Marea Unire. Prima sută” – un survol multi- și inter-disciplinar al tematicii atât de generoase a Marii Uniri de la 1918

4.”Treizeci, anii de după” – o radiografie complexă a lumii românești de după căderea comunismului.

Vor fi patru vorbitori cu ocazia acestei cvadruple lansări de carte: Adriana Babeți, Horia-Roman Patapievici și Mircea Mihăeș, alături de (co)autor.

Târgul de carte Bookfest Timișoara 2020 se va desfășura la Centru Regional de Afaceri CRAFT (vis-a-vis de Sala Olimpian). Cea de-a 9-a ediția acestei manifestări este prezentă în orașul care va fi, în 2021, ”Capitală culturală europeană” între zilele de 12 și 15 martie.

Comentarii

comentarii