Acasă Eveniment Hoții din buzunare sunt recunoscuți în magazine de timișoreni, dar nu și...

Hoții din buzunare sunt recunoscuți în magazine de timișoreni, dar nu și de autorități. Clienții au alungat patru dintre ei

575
DISTRIBUIȚI

Patru hoții din buzunare au fost prinși la furat într-un magazin din Timișoara și au fost scoși afară de clienții societății care i-au recunoscut.

Cei patru sunt Remus Fercovici senior, Remus Fercovici Junior, Ciprian Fercovici și Lavius Căldăraș. Ei au fost filmați, în 27 iunie, în timp ce se aflau într-un magazin amplasat pe strada Nicolae Titulescu din Timișoara. Remus Fercovici junior este cel căruia i-a venit rândul să fure atunci și a mers la raftul cu șampoane. A început să încarce diferite produse în ”poșetuța” de care este nedespărțit însă, în timpul furtului, a fost observat de unul dintre clienți. Bărbatul l-a văzut pe hoț în timp ce băga șampoane în poșetă și a dat alarma. Imediat clienții au început să se adune și Remus Fercovici junior și senior au reușit să plece. Ciprian Fercovici și Lavius Căldăraș au rămas în urmă pentru a trage de timp până când ceilalți doi au putut pleca în siguranță, iar mai apoi au fost scoși afară de clienți.

 

Comentarii

comentarii