Acasă Eveniment Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a fost ales prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Române a...

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a fost ales prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Române a Apei

493
DISTRIBUIȚI

Ilie Vlaicu la a expoapaLa Palatul Parlamentului din Bucureşti, Aquatim a participat la Forumul Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est” sau Expo Apa, ediţia 2014, eveniment organizat de Asociaţia Română a Apei (ARA), la sfârşitul săptămânii trecute.

La lucrările ce s-au desfăşurat în sălile Palatului Parlamentului din Bucureşti au participat membri ai Guvernului României, ai ARA, reprezentanţi ai organismelor europene, delegaţi din partea companiilor de apă şi canal din toată ţara, reprezentanţi ai firmelor de profil.
Expo Apa şi-a deschis oficial porţile în cadrul unei conferinţe care a avut girul ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatologice, Attila Korodi, al ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, al reprezentantului Uniunii Europene, Benoit Nadler, al directorului general AM POS Mediu, Ciprian Ghioc, al preşedintelui Asociaţiei Române a Apei, Felix Stroe. Ulterior deschiderii oficiale, delegaţii au vizitat standurile de prezentare ale companiilor prezente, din sala expoziţională special amenajată în Palatul Parlamentului, au purtat discuţii despre proiectele derulate şi despre perspectivele imediate de dezvoltare.
Delegaţia Aquatim SA a fost condusă de către managerul general, conf. dr. ing. Ilie Vlaicu, vicepreşedinte ARA, care a fost ales, în cadrul şedinţei oficiale de lucru, prim-vicepreşedinte ARA.
Cele trei zile de Expo Apa au presupus numeroase conferinţe tehnice, seminarii pe teme de POS Mediu, proiecte de investiţii ale firmelor de profil. Una dintre şedinţele tehnice a fost moderată de către managerul Aquatim.
„Participăm cu maxim interes la Expo Apa, an de an, pentru că este cea mai bună ocazie de a ne întâlni cu colegii din toată ţara şi de a discuta, în amănunt, proiecte, probleme, soluţii. Am avut numeroase întâlniri cu reprezentanţii Uniunii Europene şi cei ai AM POS Mediu pentru că derulăm, în Timiş, un proiect în acest sens şi urmează să începem investiţiile în etapa a doua a POS Mediu, aferentă perioadei 2014-2020”, a spus Vlaicu.

Comentarii

comentarii