Acasă Actualitate Iluzii optice și experiențe senzoriale surprinzătoare la Museum of Senses, în premieră...

Iluzii optice și experiențe senzoriale surprinzătoare la Museum of Senses, în premieră la Timișoara, la SHOPPING CITY TIMIȘOARA

675
DISTRIBUIȚI

În perioada 16 noiembrie – 27 decembrie, Shopping City Timișoara îi așteaptă pe timișoreni să experimenteze, în premieră, Museum of Senses, un muzeu la scară mică în interiorul mall-ului, un spațiu magic cu peste 20 de exponate care provoacă simțurile și așteptările. De asemenea, pe 22 noiembrie, experiența de cumpărături este completată de cele mai avantajoase prețuri de Sunday Shopping, o zi întreagă cu  premii și surprize în deplină siguranță, pentru pasionații de modă, frumusețe, tehnologie și nu numai.

E atât de ușor să explorezi mai mult la Museum of Senses din Shopping City Timișoara

În perioada 16 noiembrie – 27 decembrie, Shopping City Timișoara a pregătit o expoziție temporară prin care timișorenii de toate vârstele au parte de experiențe educative și distractive care le stimulează toate simțurile. Museum of Senses este un muzeu al iluziilor, la o scară mai mică, în care simțurile vor fi stimulate pentru a trezi imaginația și a sfida percepția, atât copiii, cât și adulții având toate pârghiile necesare pentru a face noi descoperiri despre atingere, miros, creierul uman și știință.

Expoziția conține peste 20 de exponate integrate într-un spațiu comun, aflat la parter, în zona galerie fashion, care oferă o experiență senzorială spectaculoasă (cum ar fi Camera Inversa, Camera Colorată, Patul cu cuie, Caleidoscopul). Astfel, vizitele copiilor, dar și ale adulților devin atât distractive, cât și educative.

Echipa Shopping City Timișoara și Museum of Senses oferă și asigură o experiență excepțională pentru fiecare vizitator, îndeplinind toate măsurile de siguranță, și permite în continuare vizitatorilor să exploreze și să nu piardă simțul distracției și al educației.

Shopping Sunday – o duminică întreagă dedicată reducerilor și cadourilor surpriză

Pe 22 noiembrie are loc Shopping Sunday, ziua care se transformă în sezonul celor mai inspirate sesiuni de cumpărături. Astfel, toți clienții care fac shopping de cel puțin 300 de lei vor putea participa la o tombolă, unde pot câștiga o dronă Mavric.

Comentarii

comentarii