Acasă Eveniment Imagini macabre în Pădurea Ceala. Cadavrul unei femei a fost descoperit în...

Imagini macabre în Pădurea Ceala. Cadavrul unei femei a fost descoperit în râul Mureș

698
DISTRIBUIȚI

Potrivit IPJ Arad, un bărbat a sunat vineri la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța că în zona plajei Zori de zi, din Pădurea Ceala, este un cadavru care plutește pe râul Mureș.

Un echipaj ISU a adus cadavrul la mal, din primele informații fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, a cărei dispariție a fost anunțată în data de 22 aprilie, potrivit Mediafax.

Polițiștii au stabilit că nu sunt indicii cu privire la săvârșirea unei fapte penale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

Anchetatorii cred că este vorba de Rodica Todor, femeia care a plecat de acasă în urmă cu aproximativ o săptămână. De atunci însă zilele au trecut cu greu pentru familia ei. Mesajele prin care au chemat-o acasă au curs pe rețelele de socializare și nu trecea zi să nu o roage să se întoarcă. Din păcate, în momentul dispariției, Rodica a lăsat și un bilet de adio, însă familia spera că nu se va întâmpla nimic. Imediat, autoritățile au început căutările, însă fără nicio reușită. Asta până ieri. În Vinerea Mare, Rodica a fost găsită decedată, în zona Mureșului.  Anunțul a fost făcut de familia îndurerată care a căutat-o atâtea zile, însă fără succes.

„Cu cea mai mare tristețe în suflet va anunț ca am găsit-o astăzi pe mămică blândă și bună, mămica mea cu chip de înger, bunicuța perfectă, caldă și duioasă, care din păcate nu mai este printre noi. Sunt sigură că Dumnezeu are grijă de ea așa cum știe El mai bine și doar El știe de ce a ales sa fie așa. Mămica mea blânda și bună, te iubesc până la stele și de acum și dincolo de ele, Dumnezeu sa îți dea odihna veșnică și alinarea sufletului!!! Rămâi vie în inimile noastre, dorul acesta nu va putea să îl stingă nimeni, mi-e tare dor de tine!!!!”, a scris fiica acesteia pe pagina ei de Facebook.

„Jumătatea mea, ai plecat dar pe mine cui mă lași? De ce Doamne nu m-ai luat pe mine și s-o lași pe ea să aibă grija de nepoțelul nostru care îi era drag ca lumina ochilor? Ce fac eu fără ea?”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de soțul ei, pe contul personal de Facebook.

Comentarii

comentarii