Acasă Eveniment Imagini șocante: Bătaie într-un bar din vestul țării – Video

Imagini șocante: Bătaie într-un bar din vestul țării – Video

1098
DISTRIBUIȚI

Bătaie generală într-un bar din Oradea. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare şi au aruncat cu scaune şi mese provocând un scandal monstru. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit altercaţia, un client din local a filmat totul, iar poliţiştii s-au sesizat din oficiu după apariţia imaginilor. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

O bătaie în care au fost angrenaţi mai mulţi tineri, petrecută în Pasajul Vulturul Negru din Oradea, a fost înregistrată şi postată pe Facebook, protagoniştii fiind căutaţi acum de poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Altercaţia s-ar fi produs în noaptea de 22 spre 23 martie, pe o terasă din pasaj. În filmuleț se poate observa o îmbulzeală cu mai mulţi tineri care încearcă să despartă doi băieţi care se luaseră la bătaie şi căzuseră la pământ, unul dintre aceştia din urmă fiind de culoare.

Stimați vizitatori ,de pe alte Continente, care veniți în România. Sunt împotriva agresiunii fizice în spațiul public şi nu încurajez pe absolut nimeni să aibă asemenea comportament, dar luându-te de prietena unui român, nu este totuna cu a te lua de o fata din Germania. Imaginilie sunt din Oradea . Aducerea de populații straine pe teritoriul României ar da naştere unor conflicte imposibil de prevenit sau de oprit. Mulțumesc SRI pentru realismul vostru şi pentru că vă opuneți invaziei islamice.( Credeți-mă , ştiu ce vorbesc). Acest incident este unul izolat şi repet , importul de populații straine ,în România , este o crimă împotriva românilor!

Publicată de Gheorghe Marincus pe Joi, 28 martie 2019

Nu este clar care a fost factorul declanşator al scandalului, circulând mai multe versiuni, de la varianta unui conflict în jurul unei fete până la cea a unuia rasial.

Cert este că filmuleţul este distribuit şi comentat masiv, în tentă xenofobă şi rasistă, pe diverse pagini de Facebook ultranaţionaliste: „Momente de socializare la Oradea, unde câţiva “români intoleranţi” le fac africanilor ceea ce le fac africanii nemţilor, belgienilor, francezilor, suedezilor şi englezilor chiar la ei acasă”, scrie pe pagina „Nu islamizării României”.

„Sunt împotriva agresiunii fizice în spațiul public şi nu încurajez pe absolut nimeni să aibă asemenea comportament, dar luându-te de prietena unui român, nu este totuna cu a te lua de o fată din Germania. Imaginilie sunt din Oradea. Aducerea de populații străine pe teritoriul României ar da naştere unor conflicte imposibil de prevenit sau de oprit. Mulțumesc SRI pentru realismul vostru şi pentru că vă opuneți invaziei islamice. (Credeți-mă, ştiu ce vorbesc). Acest incident este unul izolat şi repet, importul de populații străine, în România, este o crimă împotriva românilor!”, scrie alt internaut, din Cluj, Gheorghe Marincuş.

Contactat de BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu a declarat, vineri, că în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, poliţiştii orădeni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru infracţiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Din primele verificări, s-a stabilit că fapta s-a produs la data de 23 martie, în jurul orei 3.45. Polițiștii orădeni au întocmit dosar penal în cauză, nu există nicio sesizare depusă până în acest moment”, a declarat comisarul şef Dinu.

Potrivit sursei citate, politiștii orădeni efectuează cercetări pentru identificarea tuturor participanților, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta, iar în final vor dispune măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii