Acasă Actualitate În anul școlar 2023-2024, școlarii și preșcolarii din Timiș vor primi lapte,...

În anul școlar 2023-2024, școlarii și preșcolarii din Timiș vor primi lapte, mere și biscuiți 

DISTRIBUIȚI

În anul școlar 2023-2024, în unitățile de învățământ din Timiș, școlarii și preșcolarii vor primi lapte, mere și biscuiți în cadrul programului guvernamental ”laptele și cornul”, care reprezintă un sprijin în combaterea abandonului școlar.

Prof. Sorin Ionescu, subprefectul de Timiș, a discutat cu reprezentanți ai instituțiilor de control din județ, în cadrul comisiei formate în acest sens, pentru a asigura o bună punere în aplicare a programului pe raza județului Timiș

“Să ne asigurăm și de faptul că produsele alimentare destinate preșcolarilor și școlarilor care frecventează o instituție de învățământ de stat sunt corect achiziționate și în mod corespunzător transportate, depozitate și ulterior distribuite către școli.

Am solicitat ca activitățile de control să se efectueze riguros și am atras atenția asupra faptului că este absolut necesar ca verificarea calității alimentelor să fie realizată în mod corespunzător indiferent de producător sau zonă de proveniență”, a explicat prof. Ionescu.

Alimentele trebuie să fie de o bună calitate și este necesar să ajungă la fiecare copil din Timiș, conform programului de stat.

“Este important să oferim copiilor o alimentație sigură și sănătoasă!”, mai atenționează prof. Sorin Ionescu, subprefectul de Timiș.

 

Comentarii

comentarii