Acasă Actualitate În Timiş sunt disponibile 59 de paturi ATI pentru pacienţii cu COVID-19....

În Timiş sunt disponibile 59 de paturi ATI pentru pacienţii cu COVID-19. În Secţiile de Terapie Intensivă sunt internate 45 de persoane

349
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a prezentat, marţi, într-un comunicat de presă, situaţia paturilor de Terapie Intensivă disponibile în judeţul Timiş. Astfel, 59 de paturi sunt funcţionale, urmând să fie puse la dispoziţie alte 18. Potrivit raportării de marţi, în judeţul Timiş sunt 45 de persoane internate în Secţiile ATI.

Potrivit DSP Timiş, la Spitalul Judeţean Timişoara sunt 6 paturi ATI, la Spitalul de Boli Infecţioase – 12 paturi, La Spitalul Municipal Timişoara – 6 paturi, la Casa Austria care ţine de Spitalul Judeţean Timişoara – 11 paturi, la Spitalul Municipal Lugoj – 8 paturi, la Maternitatea Bega – 6 paturi, la Spitalul de Copii – 4 paturi şi şa Institutul de Boli Cardiovasculare – 6 paturi.

”Având în vedere numărul tot mai mare de cazuri care necesită terapie intensivă, în aceste zile se fac demersuri pentru fiabilizarea a două noi facilităţi ATI, şi anume:10 paturi la SMMIT (Spitalul Militar de Campanie) şi 8 paturi la Clinica de Dermatologie, care aparţine Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara”, transmite DSP Timiş.

Unitatea mobilă ATI care se află în curtea Spitalului Municipal Timişoara este scoasă din funcţiune.

Marţi, în judeţul Timiş sunt 45 de persoane cu COVID-19 internate în Secţiile de Terapie Intensivă.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii