Acasă Actualitate Încă trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus. Două sunt din vestul...

Încă trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus. Două sunt din vestul țării. Bilanţul a ajuns la 50

847
DISTRIBUIȚI

Încă trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anunţate luni seară, bilanţul ajungând la 50.

Un bărbat de 59 de ani, din judeţul Bacău a decedat în 30 martie, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bacău. În data de 26 martie  s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27 martie.

Pacientul suferea de hipertensiune arterială şi de diabet zaharat tip II decompensat.

Un bărbat,  de 74 de ani, din  judeţul Hunedoara a decedat în 27 martie. El a fost internat pe data de 19 martie în Secţia de oncologie Deva. Pe data de 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Diagnosticul de coronavirus a fost confirmat luni, 30 martie.

 Pacientul suferea de adenocarcinom gastric stadiul IV şi de carcinomatoză peritoneală

O altă persoană decedatp este o femeie de 60 de ani, tot din judeţul Hunedoara. În data de 26 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, diagnosticul fiind confirmat în 30 martie. Femeia a decedat în 29 martie, la Spitalul Municipal Hunedoara – Sectia ATI

 Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timişoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu un caz confirmat.

Ea suferea de cardiopatie şi de insuficienţă cardiacă.

Comentarii

comentarii