Acasă Actualitate Incompetența costă! Timișorenii plătesc de două ori pentru lucrările din intersecția de...

Incompetența costă! Timișorenii plătesc de două ori pentru lucrările din intersecția de la Modern

DISTRIBUIȚI

Pentru că ”mulți l-au întrebat” de ce se lucrează din nou în intersecția de la Modern, primarul Dominic Fritz a ținut neapărat să răspundă. ”Pentru că lucrările făcute acolo au fost deficitare”, a explicat primarul Timișoarei. Și a mai anunțat victorios că ”a cerut SDM să refacă pe cheltuială proprie lucrările neconforme realizate anul trecut”.

”Calitatea lucrărilor nu e ceva negociabil, pentru că sunt banii timișorenilor la mijloc. Dacă ceva nu e executat cum trebuie, cerem să se refacă pe propria cheltuială”, a mai spus Fritz.

Cum Societatea de Drumuri Municipale este tot a Primăriei Timișoara, o deducție logică spune că lucrările greșite vor fi refăcute tot pe banii timișorenilor. Care plătesc de două ori pentru că niște incompetenți nu au lucrat cum trebuie, iar alți incompetenți au recepționat lucrările defectuoase. Ar fi fost de așteptat ca primarul să găsească să-i pună pe vinovați să plătească din buzunarele lor, nu din bugetul orașului.

Una peste alta, deși echipele lucrează în acest weekend prelungit, cu trafic redus și multă lume plecată din oraș, s-a creat deja disconfort în trafic.

 

Comentarii

comentarii