Acasă Actualitate Incompetența ucide, domnule Fritz

Incompetența ucide, domnule Fritz

DISTRIBUIȚI

În timp ce autoritățile se contrează pe tema contractelor de furnizare a gazului, la Timișoara a murit un om. Iar altul este în stare gravă la UPU. Din cauza frigului îndurat în apartamentul racordat la Colterm, un bărbat care locuia împreună cu fiica sa a luat tragica decizie să se încălzească la aragaz. Bărbatul, vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort, iar fiica sa, în vârstă de 38 de ani, este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. La 112 a sunat, șocată, cealaltă fiică a bărbatului, care și-a dat seama că ceva s-a întâmplat, pentru că nu reușea să dea de tatăl ei, și a mers la apartament unde l-a găsit mort pe tatăl său, iar pe sora sa inconștientă.

“Tânăra este internată la UPU a Spitalului Județean Timișoara, intoxicată cu monoxid de carbon, stabilă, dar într-o situație critică. Pacienta este conștientă și cooperantă, dar într-o stare destul de gravă, având o cantitate mare de monoxid de carbon ingerată și va avea complicații. Medicii de la terapie intensivă o evaluează și verifică și dacă este înregistrată în rețea, ca fiind vaccinată anti-COVID. I-au făcut și testul rapid care a ieșit negativ. În funcție de testul PCR, se va decide în ce zona va merge. Pacienta este evaluată și tratată cum trebuie și medicii fac tot posibilul să o salveze”, ne-a declarat conf.univ.dr. Daniela Radu, directorul medical al Spitalului Județean Timișoara.

Ironia sorții face ca tânăra, suferind de Sindromul Down, să fie în evidența Asociației ”Pentru Voi”. Aceeași asociația la care primarul Dominic Fritz a fost voluntar în urmă cu mai mulți ani. Dacă pe atunci ajuta oamenii, acum, din cauza incompetenței, îi duce spre moarte.

Comentarii

comentarii