Acasă Actualitate Inedit: primarul Nicolae Robu cântă la chitară la colț de stradă ...

Inedit: primarul Nicolae Robu cântă la chitară la colț de stradă – Video

3326
DISTRIBUIȚI

După ce și-a etalat talentul artistic pe scenă și pe Facebook, primarul Timișoarei Nicolae Robu a lăsat normele de o parte și a cântat la chitara unui menestrel pe strada Alba Iulia din centrul orașului.

”Astă-seară, mă plimbam prin zona de promenadă a Timișoarei. La intrarea pe Alba Iulia, unul din menestreli, știind că și eu cânt la chitară, îmi zice: <<domnu’ Primar, nu-mi iese nicicum armonia de la “Sailing” și-mi doresc foarte mult s-o cânt, n-o știți cumva?>>. I-am răspuns: o cântam în studenție, nu știu dacă-o mai știu, dar… hai să-ncercăm! Mi-a întins chitara, am luat-o -pentru că așa am simțit în clipa aceea și pentru că eu cred că nu trebuie să trăim încătușați în dogme, norme, etichete etc., ci să ne lăsăm sufletul să zburde- și… iată ce-a ieșit! :))”, spune Nicolae Robu.

Primarul nu spune dacă a fost s-au nu amendat de polițiștii locali, care se țineau scai în jurul său, pentru că a cântat fără autorizație în centrul orașului.

Astă-seară, mă plimbam prin zona de promenadă a Timișoarei. La intrarea pe Alba Iulia, unul din menestreli, știind că și eu cânt la chitară, îmi zice: <<domnu' Primar, nu-mi iese nicicum armonia de la "Sailing" și-mi doresc foarte mult s-o cânt, n-o știți cumva?>>. I-am răspuns: o cântam în studenție, nu știu dacă-o mai știu, dar… hai să-ncercăm! Mi-a întins chitara, am luat-o -pt că așa am simțit în clipa aceea și pt că eu cred că nu trebuie să trăim încătușați în dogme, norme, etichete etc., ci să ne lăsăm sufletul să zburde- și… iată ce-a ieșit! :))

Posted by Nicolae Robu on 16 Septembrie 2017

Comentarii

comentarii