Acasă Anunturi INFORMARE privind depunerea solicitarii de emitere a Avizului de Gospodărire a Apelor

INFORMARE privind depunerea solicitarii de emitere a Avizului de Gospodărire a Apelor

DISTRIBUIȚI

Această informare este efectuată de:

SC VALKIRIA INVEST SRL, cu sediul în Str. Ermil Pangratti, nr. 10, etaj 2, camera 2, sector 1, București,

Și de

SC BRISCOE REAL ESTATE SRL, cu sediul în Str. Ermil Pangratti, nr. 10, parter, camera 1, sector 1, București

ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Banat Avizul de gospodărire a Apelor pentru proiectul: „Remedierea sitului contaminat de pe amplasamentul din Str. Gării, nr. 25 și Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 31-33, municipiul Timișoara, jud. Timiș” – Etapa Studiului de fezabilitate.

Această investiție este nouă, urmând a fi realizată din resurse proprii de către S.C. VALKIRIA INVEST S.R.L. și S.C. BRISCOE REAL ESTATE S.R.L.

Pe amplasament se vor genera temporar ape uzate menajere, ape pluviale, ape uzate provenite de la spălarea roților autovehiculelor, ape contaminate din procesul de bioremediere pe platformă, ape rezultate din excavații (acumulate în urma precipitațiilor), cât şi ape subterane potențial contaminate pompate la suprafață prin intermediul forajelor de pompare (dacă va fi cazul), care vor fi tratate prin intermediul unei stații mobile de epurare și/sau trecute prin separatoare de hidrocarburi, înainte de vidanjare sau evacuarea în rețeaua municipală de canalizare.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodărire a Apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată, la numărul de telefon 0758 340 738 sau prin e-mail, la adresa ckotelea@rbromania.com.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului prin una dintre metodele menționate anterior, după data de 13.05.2024.

Comentarii

comentarii