Acasă Economic Inspectorii ITM, în control la fetele fierbinți din Timișoara

Inspectorii ITM, în control la fetele fierbinți din Timișoara

5939
DISTRIBUIȚI

Inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Pavel Kasai, a confirmat faptul ca, in ultimele luni, nu au scapat de controalele institutiei pe care o conduce nici macar studiourile de videochat sau saloanele de masaj erotic din Timisoara.

De altfel, de la inceputul pandemiei, studiourile de videochat s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, unele oferind chiar posibilitatea ca fetele fierbinti sa “lucreze” de acasa.

“Am avut astfel de controale, insa nu au fost descoperite abateri de la legislatia muncii. Fetele sunt angajate cu forme legale. Angajatorii din acest domeniu sunt consiliati de juristi si avocati, exista contracte de munca”, a precizat Pavel Kasai, in cadrul emisiunii Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova Timisoara.

De altfel, pe internet exista o multime de anunturi de angajare la studiourile de videochat din Timisoara, amatoarele de astfel de joburi fiind atrase cu promisiuni salariale de pana la 12.000 lei pe luna. Venitul minim garantat, 4.000 de lei. Ba, mai mult, unul dintre studiourile celebre din acest domeniu, care-si pune brandul la dispozitia celor care doresc sa inceapa o astfel de afacere in franciza, contra 200.000 de euro, anunta castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna.

Printre studiourile controlate de ITM Timis se numara si Biaco, unul dintre cele mai vechi locuri cu fete languroase de pe piata din Timisoara, unde totul a fost gasit in regula. Chiar si fisele de instructaj in prevenirea si protectia muncii au erau semnate de angajate, semn ca patronii se preocupa de securitatea si sanatatea angajatelor.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii