Acasă Administraţie Întâlnire cu secretarii primăriilor la Prefectura Timiş. Tema: vânzarea – cumpărarea terenurilor...

Întâlnire cu secretarii primăriilor la Prefectura Timiş. Tema: vânzarea – cumpărarea terenurilor agricole aflate în extravilan

505
DISTRIBUIȚI

intalnire secretariInstituția Prefectului a organizat, astăzi, în Sala multifuncțională a Palatului Administrativ, o ședință cu secretarii unităților administrativ-teritoriale din județ, pe tema obligațiilor ce revin autorităților administrației publice locale în aplicarea Legii 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan.

La ședința care a fost condusă de subprefectul Zoltan Marossy au participat și reprezentanți ai Direcției pentru Agricultură a Județului Timiș, respectiv ai  Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, care au prezentat modalitatea în care instituțiile menționate vor aplica prevederile Legii 17/2014 și modalitatea de lucru cu unitățile administrativ-teritoriale în vederea îndeplinirii obligațiilor prevăzute de actul normativ menționat. Ședința a fost a fost organizată în urma solicitării unor secretari ai primăriilor  din județ, în vederea clarificării tuturor problemelor legate de aplicarea legii.

Comentarii

comentarii