Acasă Actualitate Internet gratuit în 185 de mijloace de transport în comun din Timişoara

Internet gratuit în 185 de mijloace de transport în comun din Timişoara

656
DISTRIBUIȚI

Toate mijloacele de transport în comun din Timişoara au, de luni, internet wi-fi gratuit. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Societăţii de Transport Public Timişoara.

”Conectarea la servicul de Internet gratuit în mijloacele de transport în comun poate fi făcută de orice posesor de smartphone. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, se activează Wi-Fi-ul, se caută reţeaua STPT şi se dă Accept”, explică reprezentanţii STPT într-un comunicat de presă, de luni.

Instalarea dispozitivelor wi-fi în tramvaie, autobuze, troleibuze şi vaporaşe a demarat la Timişoara la începutul lunii septembrie, iar acum toate mijloacele de transport sunt echipate, astfel că orice călător se poate conecta la internet gratuit.

Internetul pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara face parte din planul Primăriei Timişoara de a transforma municipiul într-un oraş smart.

Servicul de internet a fost achiziţionat de la RCS-RDS. Pentru acest serviciu, STPT plăteşte lunar 10.833 de lei, fără TVA, costuri care implică mentenanţa pentru 2 ani, dar şi instalaţiile. 185 de mijloace de transport în comun din Timişoara sunt dotate cu aceste echipamente.

Comentarii

comentarii