Acasă Cultura Între (noi) cu grupul STUP, vernisaj – un eveniment colateral Bienalei ArtEncounters...

Între (noi) cu grupul STUP, vernisaj – un eveniment colateral Bienalei ArtEncounters 2019 Timișoara

590
DISTRIBUIȚI

Calpe Gallery Timișoara și Muzeul Temporar de Artă Contemporană organizează, vineri 20 septembrie, de la ora 10, vernisajul de artă Între (noi) / Inbetween (Us) – un eveniment colateral al Bienalei ArtEncounters, la Showroom Tempini.

Expun Delia Călinescu, Dragoș Neagoe, Răzvan Neagoe, Mălina Ionesc și Ada Muntean.

Curatori / Curators: Mălina Ionescu, Călin Petcana,

Proiectul Inbetween (Us) își propune să cerceteze modul în care afinități personale, lucrul în echipă și discursurile artistice individuale se pot întâlni pentru a crea o relație cu dublu sens.

Proiectul include lucrări ale membrilor grupului Stup – Delia Călinescu, Dragoș Neagoe, Răzvan Neagoe, Ada Muntean – echipă care experimentează un model de colaborare și practică artistică bazată pe participare, dialog și schimb de idei.

Intervalul, în accepțiunile sale de ansamblu, totalitate a lucrurilor cuprinse între două puncte, de legătură care se creează între similitudine și opoziția fundamentală, de spațiu dintre, perceput ca distanță / apropiere și care trebuie parcurs sau dimpotrivă, este tema reluată și în lucrările expuse, în care artiștii analizează relațiile și modurile de relaționare – ca subiect și modalitate de lucru sau între subiecte și modalități de lucru diferite.

Comentarii

comentarii