Acasă Actualitate Întreruperi la căldură și la apă caldă în mai multe zone din...

Întreruperi la căldură și la apă caldă în mai multe zone din Timișoara, vineri dimineață. Se repară avarii și se schimbă țevile vechi

393
DISTRIBUIȚI

Vineri dimineață, Colterm anunță întreruperea furnizării de căldură, apă caldă sau chiar amândouă, timp de câteva ore, în trei zone din Timișoara, cele arondate PT 21, PT 13 și CT Freidorf. În plus, de vineri dimineață până sâmbătă la prânz, vor rămâne fără agent termic și alți locuitori din Fabric, cei conectați la PT10B.

Concret, întreruperile anunțate vineri dimineață sunt:

–       PT 21 – București – lucrare de modernizare rețele pe fonduri europene, se ralizează trecere pe noua rețea. Este întreruptă furnizarea de apă caldă și căldură.  Afectează imobilele situate pe străzile  București și Martir Miroslav Todorov;

–       PT 13 – Zona Complexul Studențesc –avarie la conducta de încălzire.  Este afectat Căminul nr. 6;

–       CT Freidorf – Zona Ardealul 2/14 – avarie la traseul de apă caldă și căldură. Afectează imobilele de pe străzile Ardealul și E. Cuteanu.

„Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această dup-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură”, transmite Ofelia Herghelegiu, purtător de cuvânt al Colterm.

Cât despre lucrările de schimbare a conductelor vechi, joi seară reprezentanții companiei transmiteau: „În vederea conectării noilor conducte de încălzire, în cadrul lucrărilor aferente proiectului (…), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea căldurii la PT 10B, din ziua de vineri, 5 noiembrie, ora 8, și până în ziua de sâmbătă, 6 noiembrie, ora 17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: Ștefan cel Mare, numerele – C12, 43 (bl. C13), 45 (bl. C14), 47 (bl. C15); St. O. Iosif, nr. 2 (bl. U15)”.

Comentarii

comentarii