Acasă Actualitate Inundații în Timișoara. Mașină blocata de apă sub podul din Calea Șagului...

Inundații în Timișoara. Mașină blocata de apă sub podul din Calea Șagului – Foto

1154
DISTRIBUIȚI

Meteorologii anunță cod portocaliu de ploi și averse pentru județul Timiș ce vor cumula local 20-25 de litri pe metrul pătrat. Pompierii militari au fost solicitați să intervină în mai multe locații din Timișoara și Buziaș, iar un șofer a rămas blocat cu mașina în apa strânsă sub Podul din Calea Șagului.

Avertizările de vreme rea au început să vină încă din cursul nopții, iar ploaia a început puternic. Meteorologii au anunțat inițial un cod galben de ploaie și averse, iar în jurul orei 8 a fost anunțat cod portocaliu. Vizate în principal sunt localitățile timișene Deta, Gătaia, Ciacova, Peciu Nou, Jebel, Liebling, Denta, Banloc, Giulvăz, Tormac, Uivar, Moravița, Voiteg, Ghilad, Birda, Livezile, Foeni, Otelec și Giera. Ploaia a creat însă probleme și la Timișoara și Buziaș. Pompierii militari au fost solicitați să intervină la Timișoara, pe străzile Alexandru Balaș și Lămâiței, acolo unde două curți și un garaj s-au umplut de apă.

La Timișoara au fost probleme și sub Podul din Calea Șagului acolo unde un șofer a rămas blocat cu mașina în apă și a avut nevoie de ajutorul salvatorilor.  Nici Buziașul nu a scăpat de probleme.

Două curți, pe străzile Griviței și Gării au fost inundate din cauza ploii.

Codul portocaliu de vreme rea va rămâne în vigoare.

Comentarii

comentarii