Acasă Politica Ioana Bruynseels – candidatul PPU-sl la Președinția României – s-a întâlnit cu...

Ioana Bruynseels – candidatul PPU-sl la Președinția României – s-a întâlnit cu timișorenii, în Piața Unirii

1448
DISTRIBUIȚI

Cu sloganul Stop abuzurilor, duminică 11 august, Ramona Ioana Bruynseels – candidatul la Președinția României a Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal – s-a întâlnit cu timișorenii, în Piața Unirii de la ora 18.00.

Bruynseels a fost însoțită de Raoul Gordean, președintele PPU-sl Timiș, alături de mai mulți membrii de partid.

Ioana Ramona a discutat cu cetățenii prezenți, le-a ascultat nemulțumirile și și-a arătat încrederea în viitorul unei noi Românii.

”De la mama am învățat să prețuiesc știința de carte, de la bunica rugăciunea Tatăl nostru, iar bunicul mi-a arătat că nimic nu vine fără trudă.

Demnitatea și respectul față de dreptate de la ei le-am primit și acum le transmit mai departe fetițelor mele.

Din primii ani de școală la Cluj, până la școala de Guvern în SUA și mai apoi în domeniul financiar-bancar, la Re-Patriot și în ultimii doi ani în Guvernul României, m-am pregătit mereu pentru ceea ce vreau să clătim împreună: o nouă Românie.

Eu fac tot ce ține de mine, totuși fără sprijinul cetățenilor nu am cum să reușesc. În turul doi ne trebuie 4 milioane. De aceea oamenii trebuie să meargă la vot. Avem șanse.

Vedem cum am crescut într-o lună, unde am ajuns și câți cetățeni  simpatizează cu PPU-sl. Dacă noi continuam așa avem șanse.

Ne-am cam săturat de cei care ajung pe fotoliile călduroase și moi, după zidurile clădirilor importante, de aceea avem nevoie de un președinte al României care să fie alături de oameni și cu oamenii, să aibă multă implicare pentru cetățeni”, a fost mesajul către bănățeni a candidatei Ramona Ioana Bruynseels la Președinția României, duminică 11 august, în Piața Unirii din Timișoara.

Gheorghe MIRON

Comentarii

comentarii