Acasă Eveniment Ipoteză șocantă. Ce s-a întâmplat în maşina căzută în lacul Ghiroc. Imagini...

Ipoteză șocantă. Ce s-a întâmplat în maşina căzută în lacul Ghiroc. Imagini înainte de accident – Foto

DISTRIBUIȚI

Verificările în cazul tinerilor care au căzut cu maşina în lacul Ghiroc din Arad, tragedie care a dus la moartea celor două fete aflate în maşină, scot lalumină amănunte şocante. Anchetatorii au obţinut imagini cu maşina înainte de accident.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere de la cabana unde erau cazaţi tinerii se vede că aceştia au plecat dimineaţă. La volan s-a urcat Adelina, care poate fi recunoscută după costumul de baie şi şapca cu care abia postase un selfie pe Facebook. Prietenul ei, în şort şi la bustul gol, s-a urcat în dreapta faţă, lângă ea.

Câteva cadre mai târziu, apar şi ceilalţi doi, tot ca un cuplu: Laura urcă în spatele şoferiţei, iar prietenul ei în dreapta spate. Laura este cu bluza roz cu care, de asemenea, tocmai îşi făcuse un selfie.

Când s-a întâmplat tragedia, locurile în maşină erau ocupate altfel: în faţă stăteau fetele, purtând centură de siguranţă, iar în spate stăteau băieţii, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, la un monent dat au schimbat locurile şi Laura a trecut în faţă, lângă Adelina.

După ce a căzut în lac, în urma unei manevre greşite în timpul drifturilor, băieţii din spate au reuşit să se salveze, însă fetele nu au mai putut ieşi din maşină. Ele au fost scoase de echipele de salvatori şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu au mai putut fi aduse la viaţă.

Comentarii

comentarii