Acasă Actualitate ISJ Timiș: “Joi și vineri cursurile se vor desfășura online la CD...

ISJ Timiș: “Joi și vineri cursurile se vor desfășura online la CD Loga”

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș susține că părinții copiilor de la CD Loga au fost anunțați să urmărească cu atenție starea de sănătate a copiilor și în cunoștință de cauză să ia cea mai bună decizie pentru proprii copii.

“Vă dați seama că pentru o unitate atât de mare cum este Loga, e foarte greu să obținem date verificate de la toți părinții! Este greu să stabilim noi, dacă într-adevăr simptomele au fost extinse și la câți copii, față de cazurile confirmate într-o unitate medicală.

Ne bucurăm că sunt bine și ne ocupăm să pregătim spațiul școlar pentru ziua de luni, să depășim acest incident neplăcut și care a creat panică în rândul tuturor.  La acest moment, putem confirma că au fost 45 de prezentări la serviciile de tip UPU și un număr de 15 internări”, a spus Aura Danielescu, inspector șef.

Pentru că până la acest moment nu au venit rezultatele confirmate de la DSP Timiș și încă se lucrează la a se identifica cauza, care a generat îmbolnăvirea copiilor și a colegilor de la Loga, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu acordul ISJ Timiș și acordul doamnei ministru, Decât, s-a luat decizia de a se desfășura activitatea în zilele de joi și vineri în sistem online.

” Facem precizarea că în aceste zile, personalul nedidactic va asigura igienizarea completă a spațiilor, astfel încât, începând cu ziua de luni, activitatea să revină la normal”, mai spus prof. Danielescu.

 

Comentarii

comentarii