Acasă Eveniment La Arad au fost reținuți soții care au bătut o chelneriță

La Arad au fost reținuți soții care au bătut o chelneriță

707
DISTRIBUIȚI
catuse-1-442x290

Un scandal de proporții a avut loc pe terasa unui local din cartierul arădean Micălaca. Un bărbat și soția sa au venit la local și au înjurat și bătut o chelneriță, apoi au plecat.

În data de 23 august, o tânără a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Fata în vârstă de 25 de ani, chelnerița unui local din Micălaca, le-a spus polițiștilor că a fost înjurată și bătută de o femeie și un bărbat, care apoi au plecat. „În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre doi arădeni, o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani, care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută”, a declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga. În scurt timp, polițiștii au depistat-o și rețin pentru 24 de ore pe femeia bătăușă, însă soțul ei a fugit. Bărbatul care s-a sustras cercetărilor a fost depistat în această dimineață, urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive. „Cei bănuiți de săvârșirea faptei vor fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”,a declarat agent principal de poliție Claudia Iuga.

Activitățile desfășurate de polițiștii arădeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Arad, au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operațiuni Speciale.

Comentarii

comentarii