Acasă Eveniment La Arad, hoții au aruncat în aer un bancomat, dar au avut...

La Arad, hoții au aruncat în aer un bancomat, dar au avut ghinion. Era gol – Foto

1332
DISTRIBUIȚI

Aradul a devenit un fel de rai al hoților. O dovedește faptul că în cursul nopții, un alt bancomat a fost aruncat în aer pe Calea Aurel Vlaicu, chiar în clădirea de lângă Atrium mall, în  în care funcționează autogara. Hoții și-au plănuit bine mișcarea și au avut grijă să anihileze camerele de supravegrere care erau situate deasupra bancomatului, apoi l-au aruncat în aer. Numai că, au avut ghinion: acesta nu era alimentat cu bani. Angajații băncii au sesizat în urmă cu câteva zile că există urme de fraudă asupra bancomatului și au decis să scoată toți banii din el. Explozia a fost foarte puternică că au distrus complet birourile în care funcționează Patria Bank. „Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat agent de poliție, Claudia Iuga.

La câteva sute de metri de bancomatul aruncat în aer, tot pe Calea Aurel Vlaicu, arădenii au constatat că un alt bancomat nu mai este funcțional.

În urmă cu câteva luni, în cartierul arădean ALFA, hoții au aruncat în er un bancomat din care au furat 424.000 de lei. Ei au fost prinși și trimiși în judecată.

UPDATE: „În cursul zilei de ieri, colegii de la Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat la bancomatul în cauză, întrucât a fost făcută o sesizare cu privire la o tentativa de furt, prin acționarea cu obiecte contondente asupra fantei bancomatului, în perioada Sărbătorilor Pascale. Ca o primă măsură de siguranță, au fost ridicați banii din bancomat de către personalul calificat al unității bancare.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de furt calificat. După modul de operare, polițiștii au stabilit ca ar fi vorba de cel puțin două persoane implicate. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor responsabile prin administrarea tuturor mijloacelor de probă”, a declarat agent principal de poliție Claudia Iuga.

Comentarii

comentarii