Acasă Actualitate La UPT, anul universitar 2017-2018 începe cu festivități și premii în bani...

La UPT, anul universitar 2017-2018 începe cu festivități și premii în bani pentru studenții buni la învățătură

1680
DISTRIBUIȚI

Luni, 25 septembrie, va începe anul universitar 2017 -2018, pentru studenții de la Universitatea Politehnica Timișoara, iar seria ceremoniilor va fi deschisă de Facultatea de Automatică și Calculatorare, care își așteaptă bobocii la Casa Tineretului.

Lector Adina Palea, PR UPT, a spus că toate celelalte deschideri de an universitar se vor desfășura în spațiile Universității Politehnica Timișoara, conform programului. La Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, la Facultatea de Mecanică și la Facultatea de Științe ale Comunicării studenții cu rezultate deosebite în anul precedent vor primi premii substanțiale în bani și obiecte din partea unor parteneri economici de tradiție.

Ca de fiecare dată, festivitățile de deschidere vor avea prezidii formate din reprezentanți ai conducerii universității, decani ai facultăților, distinși membri ai mediului academic, oficialități locale, precum și colaboratori din mediul economic. Dintre firmele prezente amintim: Atos IT Solutions, Continental Automotive România, Nokia, Hella, Intel Timişoara, Honeywell, Saguaro Technology, Flex România, Mahle, Autoliv, Raiffeisen Bank, Aquatim, Smithfield, Azur, Ursus Breweries, Prospero etc.

„Pentru noi este începtul unui nou an universitar, pentru boboci – startul într-o perioadă a vieții de care își vor aminti cu drag mulți ani de acum înainte. Suntem nerăbdători să ne cunoaștem mai bine și să facem lucruri remarcabile împreună.”, a transmis rectorul Universității Politehnica Timișoara, prof.univ.dr.ing.Viorel-Aurel Șerban.

Totodată, programul zilei de luni include și inaugurarea unui laborator Honeywell la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Conducerea Honeywell Lugoj a dotat cu aparate de detectare și măsurare (osciloscoape, generatoare de funcții, surse de tensiune) sala B313 din clădirea Electro, corpul B, et. 3, a cărei inaugurare este programată pentru ora 13:00.

 

 

 

Comentarii

comentarii