Acasă Actualitate Lăsați mănăstirile în liniștea lor, nerușinaților!

Lăsați mănăstirile în liniștea lor, nerușinaților!

DISTRIBUIȚI

Nici mănăstirile nu mai ai liniște, nici nopți pentru rugăciune, dezastrul fonic a ajuns la Șag, la Mănăstirea Șag Timișeni. Primarul Șagului, Flavius Roșu, dar și administratorul public, Adrian Orza, au apelat mereu la 112, la poliție, dar nu se întâmplă nimic. Amatorii de ”veselii” pe patru roți, mai exact pe ATV-uri, de altfel, deloc ieftine la închiriere, mânați de furia neliniștilor proprii, se duc, sistematic, în pădurea din preajma mănăstirii Șag – Timișeni, spărgând liniștea celestă, supărându-i pe îngeri și pe Dumnezeu…

Mai multe firme din jurul Timișoarei închiriază aceste ATV-uri, folosind prețuri începând de la 200 de lei pentru 4 ore, respectiv 350 de lei pentru 8 ore.

În țările civilizate, astfel de ”zburdălnicii” au loc pe trasee speciale, unde nu deranjează pe nimeni, unde se regăsesc cei pasionați de domeniul acestui sport destul de periculos. Medicii au deja mulți pacienți, practicanți ai acestor forțări de situații, prezentând vulnerabilități ale coloanei, dar asta este problema lor, nu a noastră!

A noastră, ca cetățeni care ne susținem reciproc în demersurile noastre pentru o viață civilizată, este să tragem alarma!

Pădurea din jurul mănăstirii este proprietatea privată a Mitropoliei Banatului, ca nu își va da acordul pentru încălcarea dreptului la proprietate, iar poliția are datoria de a apăra și drepturile acestor cetățeni, cu viața spirituală intensă, în interiorul mănăstirii.

Liniște pentru rugăciune, liniște pentru bucuria interioară a stării de reculegere, liniște pentru cei care au ales… liniștea!

Cât de nerușinat ar putea fi cel (cei) care trec și peste cele sfinte?

Comentarii

comentarii