Acasă Politica Liberalii se înghesuie să preia funcţia de şef la DRDP Timişoara

Liberalii se înghesuie să preia funcţia de şef la DRDP Timişoara

DISTRIBUIȚI

În filiala Timiş a PNL există mai mulţi doritori pentru funcţa de şef al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Aceasta, după ce şeful organizaţiei, Nicolae Robu, se plângea că nu prea găseşte doritori pentru funcţiile de conducere pe care trebuie puşi oamenii puterii actuale. Se pare că postul de şef peste drumari e extrem de atractiv, problema pentru oamenii din Timiş e că atractivitatea e atât de mare încât pe el se bat şi liberalii din judeţele vecine.

Deocamdată, psd-istul Cristian Ispravnic a fost dat afară, iar interimar a fost instalat fotul şef de la DRDP, Horaţiu Simion.

„A fost numit director la DRDP Timişoara Horaţiu Simion, a mai fost director, eu am lucrat bine cu el. E numire interimară, a avut susţinerea noastră. Vă daţi seama…cum să tranzacţioneze posturi… Se va lua decizia numirii unui director definitiv. Cea mai mare greşeală a unui partid e să numească oameni care nu are competenţa necesară. PSD a făcut dovada a ce spun eu. Când ai pus oameni incompetenţi, te compromiţi.

Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a recunoscut că interesul e major pe această funcţie.

„Există mai mulţi candidaţi pentru post, sunt mai multe persoane interesate în PNL. Inclusiv în judeţele vecine.  Noi o să facem să meargă treaba şi mai bine. Noi avem răspunderea să facem acum aşa cum vor cetăţenii României”, a mai declarat Robu.

Comentarii

comentarii