Acasă Administraţie Lucrările de la Spitalul de Copii din Timişoara bat pasul pe loc

Lucrările de la Spitalul de Copii din Timişoara bat pasul pe loc

1439
DISTRIBUIȚI

Lucrările la noul corp de clădire din curtea Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” di  Timişoara bat pasul pe loc,  în privinţa promisiunilor financiare de la guvern.

„La Spitalul de Copii nici acum nu am primit banii, dar facem de la bugetul local. Sunt peste 5 milioane de lei care ar trebui să ni se ramburseze. Şi alte sume trebuie alocate”, spune primarul Nicolae Robu.

În mandatul de premier, Sorin Grindeanu se declara nemulţumit de stadiul lucrărilor de la corpul B, afirmând că din 23 de milioane de lei ar fi fost cheltuite doar 10 milioane în ultimii patru ani.

„Acum s-au dat cele 7 milioane şi sper să se cheltuiască pentru ca să dau şi alţii”, spunea Sorin Grindeanu în luna mai.

Nicolae Robu a susţinut că guvernele au dat doar 12 milioane de lei din care s-au cheltuit 9 milioane, restul de aproape 3 milioane nemaiputând fi consumate pentru că firma Prompt a intrat în insolvenţă şi nu a mai continuat lucrările.

În acest an, municipalitatea a finanţat lucrările de la spital cu aproape 3 milioane de lei, dar de la guvern nu a mai venit nimic odată cu plecarea lui Sorin Grindeanu din funcţia de premier.

Comentarii

comentarii