Acasă Actualitate Lucrările SDM de pe Șaguna-Dorobanților, aproape de finalizare

Lucrările SDM de pe Șaguna-Dorobanților, aproape de finalizare

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că Societatea de Drumuri Municipale (SDM) a terminat lucrările la carosabilul de pe strada Andrei Șaguna și Calea Dorobanților, astfel că mai trebuie doar să fie salubrizată zona, să fie făcute marcajele și să fie finalizat trotuarul pentru ca șantierul să fie complet finalizat.

„Echipele SDM sunt aproape de a închide mai multe șantiere de reparații a unor artere din Timișoara. Calea Dorobanților și Andrei Șaguna se numără printre ele, mai fiind necesară marcarea acestora și finalizarea unor porțiuni de trotuar. Lucrările au prevăzut decaparea asfaltului și turnarea unui nou strat de uzură pe un segment de 1,85 km”, transmit reprezentanții primăriei.

Celelalte străzi pe care intervenite SDM-ul ar fi:

  • Bulevardul 1 Decembrie – reparații trotuar și carosabil, înnoire mastic – 2225 m;
  • Calea Sever Bocu (Lipovei) – reparații trotuar și carosabil – 1257 m;
  • Strada Drubeta/Ivan Petrovici Pavlov – reparații trotuar și carosabil – 1734 m;
  • Strada Gheorghe Lazăr – o intervenție mai extinsă de relocare a pistei de bicicletă de pe trotuar pe carosabil, cu măsuri de siguranță incluse, introducerea unei noi benzi spre ieșirea din oraș și înălțarea trecerilor de pietoni de la intrările pe strada principală.

„Tragem tare să finalizăm cât mai multe șantiere înainte de a începe școala și le-am cerut celor de la SDM să prioritizeze lucrările de pe arterele principale”, conchid reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii