Acasă Cultura Mai are politica vreun sens? Răspunsul joi, la o super-lansare de carte,...

Mai are politica vreun sens? Răspunsul joi, la o super-lansare de carte, la Două Bufnițe Timișoara

618
DISTRIBUIȚI

Mai are politica vreun sens în societatea actuală românească – parte a Uniunii Europene? Răspunsul îl vom primi, joi, 12 iulie 2018, de la ora 18.30, când va avea loc o super-lansare de carte intitulată “Mai are politica vreun sens? Instrumentele democrației și povara populismului”, la Două Bufnițe Timișoara.

Autor este profesorul bucureștean, Radu Carp, iar volumul a apărut la Editura Humanitas, 2018. Invitați, alături de autor vor fi Daniela Rațiu, Vasile Popovici , Melania Cincea și Enache Tușa.

„Profesorul Radu Carp este un observator subtil, rafinat și întotdeauna avizat al realităților politice pe care le explorează cu calm și obiectivitate. Noua sa carte propune un persuasiv îndreptar analitic pe teme de o intensă actualitate precum criza reprezentării, resurecția populismelor, ofensivele naționaliste și alte amenințări la adresa valorilor și instituțiilor liberale. În acest volum, Radu Carp îmbină exemplar profesionalismul riguros cu un consecvent angajament democratic.“, spune Vladimir Tismăneanu.

Radu Carp este profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și director al Şcolii Doctorale de Ştiinţe Politice. Are un masterat în studii europene și relații internaționale la Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (1996) și este doctor în drept al Universității „Babeș-Bolyai“ (2002).

Comentarii

comentarii