Acasă Sport Manager sportiv nou la Poli Timişoara

Manager sportiv nou la Poli Timişoara

465
DISTRIBUIȚI

Poli Timişoara stă din ce în ce mai bine când vine vorba despre numărul conducătorilor de la club. Ultima achiziţie a clubului timişorean este cea a lui Daniel Stanciu, acesta fiind noul manager sportiv. Daniel Stanciu este unul dintre cei mai cunoscuţi impresari români în ultimii ani, acesta precizând că a acceptat oferta celor de la Poli în ideea unei noi provocări pentru el. Stanciu a mai activat timp de zece ani şi ca jurnalist, la mai multe publicaţii centrale, după care a ales meseria de impresar, pe care a practicat-o timp de opt ani. Stanciu este cel care a contribuit decisiv la venirea antrenorului ceh Duşan Uhrin la Poli, în urmă cu mai bine de doi ani. De asemenea, de numele lui Daniel Stanciu se leagă şi transferul a doi jucători la Poli. Este vorba despre Costel Pantilimon şi Dare Nibombe. Marian Iancu a fost factorul decisiv în ceea ce priveşte sosirea lui Stanciu în conducerea clubului bănăţean, de acesta mai interesându-se şi Steaua Bucureşti. Gigi Becali i-a oferit acestuia ocazia de a prelua în organigrama clubului bcureştean locul pe care l-a avut Meme Stoica, în prezent la Unirea Urziceni.
Despre sosirea lui Stanciu la Poli s-a vorbit şi în urmă cu câteva luni, dar acesta a spus la vremea respectivă că aşteaptă primăvara acestui an pentru a bate palma cu Marian Iancu. Finanţatorul celor de la Poli a afirmat în repetate rânduri că Daniel Stanciu este un om de fotbal care vede foarte bine fotbaliştii de valoare, bazându-se astfel pe acesta în privinţa viitorilor fotbalişti ce vor fi înregimentaţi la Timişoara.
În ciuda unui CV respectabil, Daniel Stanciu nu este foarte iubit de toţi suporterii timişoreni, o parte dintre aceştia privind cu suspiciune instalarea acestuia pe postul de manager sportiv la Poli. Motivul pentru care unii suporteri nu îl au pe acesta la inimă este legat de faptul că, în perioada în care a prestat ca impresar, Stanciu a fost considerat mereu omul de casă al familiei Becali. Daniel Stanciu a activat ca impresar în cei opt ani pentru două firme de impresariat: Becali&Popescu Sport Management şi Becali Sport Management. În aceste condiţii, se speculează că Daniel Stanciu va rămâne în continuare omul lui Ioan Becali şi Victor Becali, două personaje deloc agreate la Timişoara.

Comentarii

comentarii