Acasă Actualitate Maraton al vaccinării la Centrul de vaccinare al Spitalul Militar Timișoara, de...

Maraton al vaccinării la Centrul de vaccinare al Spitalul Militar Timișoara, de Ziua Armatei României

DISTRIBUIȚI

La  centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr.4,  în perioada 25 octombrie, ora 08.00 – 26 octombrie, ora 20.00, cu ocazia Zilei Armatei României, se va organiza  maratonul de vaccinare “Împreună pentru viață – Împreună pentru viitor!”.

Programul de funcționare al centrului de vaccinare va fi extins pe durata maratonului, asigurându-se  vaccinarea doritorilor împotriva COVID-19 pe toată perioada de desfășurare a acestuia.

Astfel, începând de luni, 25 octombrie, ora 8.00, sunt disponibile 2 fluxuri de vaccinare, 1 flux  Pfizer și 1 flux Johnson & Johnson, cu posibilitatea suplimentării acestora la nevoie.

La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente.

Comentarii

comentarii