Acasă Actualitate Marca CARGO rămâne la familia fondatorului formației Adi Bărar: “Banul le ia...

Marca CARGO rămâne la familia fondatorului formației Adi Bărar: “Banul le ia și ultima brumă de demnitate și respect pentru cel care i-a facut să devină ceea ce sunt azi”

DISTRIBUIȚI

Fiica și soția fostului lider al trupei CARGO Adi Bărar, decedat în martie 2021, au fost date în judecată pe membrii renumitei formații rock. Adrian Gabriel Igrișan, Octavian Pilan și Alin Achim au cerut, la Tribunalul București, interzicerea folosirii brandului CARGO până la finalizarea unui proces în care să se decidă cum poate fi folosită marca.

Luni, 4 decembrie, că a sosit vestea că brandul CARGO rămâne la familia Bărar.

 “CARGO este moştenirea pe care Adrian Bãrar (fondatorul formației muzicale CARGO) a lăsat-o fiicei sale şi soției sale.

Nouă ne-a lăsat muzica sa, să ne bucurăm de ea, aşa cum a văzut-o creatorul conceptului formației muzicale CARGO.

<Muzica mea trebuia, în primul rând, să reflecte pământul pe care călcăm>, scria Adrian Bărar în cartea Cargo-Jurnal de Bord, 1998, descriind nașterea denumirii şi a conceptului muzical CARGO în perioada 1984-1985”, a transmis avocata Mihaela Tudorache.

“S-a făcut dreptate. Și e trist că o trupă de o asemenea anvergură, fondată de Adi Bărar, să se întoarcă împotriva familiei fostului lor lider! Dar asta arată adevărata față a unora, a unora cărora banul le ia și ultima brumă de demnitate și respect pentru cel care i-a făcut să devină ceea ce sunt azi! Și ca să nu existe nici o urmă de îndoială că ce scriu eu și ce a hotărât justiția că e normal și drept, uitați-vă atent la fotografiile alăturate, în care în componența inițiala a trupei CARGO nu era nici măcar unul dintre cei care după moartea lui Adi, au avut pretenția la un brand pe care nu ei l-au creeat – chiar dacă au contribuit la el!”, a scris pe Facebook Corneliu Vaida, un apropiat al familiei regretatului Adi Bărar.

Comentarii

comentarii