Acasă Actualitate Maria Nedelcu, tânăra cu cel mai bine lucrat corp din România, campioană...

Maria Nedelcu, tânăra cu cel mai bine lucrat corp din România, campioană şi la kickboxing

958
DISTRIBUIȚI

Maria Nedelcu, originară din Deva, este campioană națională la fitness la juniori și vicecampioană națională la seniori.

Tânăra a fost de mică în strânsă legătură cu sportul: a început la nouă ani prin a practica Karate Shotokan, iar ulterior a devenit campioană națională la kickboxing.

Maria Nedelcu (19 ani) a renunțat la karate după ce a ratat în câteva rânduri participarea la Campionatul Mondial, însă nu s-a demoralizat și a continuat să practice sportul. Tânăra a adunat multe meciuri de kickboxing la profesioniști și a devenit campioană națională la această disciplină.

Cele mai mari satisfacții în sport i le-a adus fitness-ul pe care îl practică de aproximativ 2 ani. Maria Nedelcu este campioană națională la juniori și vicecampioana tării la seniori.

Ea și-a îndeplinit un vis prin cucerirea medaliei de argint la Sibiu, chiar dacă a fost clasată în urma altei sportive din Deva, Diana Raluca Oprea, fostă gimnastă de performanţă, care a obţinut mai multe medalii internaţionale la competiţiile de fitness.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

comentarii