Acasă Monden/Lifestyle Marina Almășan și Georgică Cornu, tot mai aproape de altar! Petrec romantic...

Marina Almășan și Georgică Cornu, tot mai aproape de altar! Petrec romantic prin restaurante și plănuiesc o cununie secretă

971
DISTRIBUIȚI

marina almasan george cornu divort relatieVedeta TVR pare la un pas să bifeze cea de-a treia sa căsătorie. Marina Almășan și Georgică Cornu sunt mai apropiați ca niciodată, iar afaceristul mai că nu ar mai pleca din capitală.

Marina Almășan a mai avut două mariaje eșuate. Lucru care nu a împiedicat-o, însă, să declare, recent, pentru Libertatea, că experiența sa de viață o recomandă pentru un nou drum la altar.
”Ideea de a fi căsătorită mi-a plăcut dintotdeauna. În ADN-ul meu există gena de nevastă, clar. Nu pot spune că m-ar speria ideea unui nou mariaj chiar dacă primele două nu au fost foarte înțelept gândite. Dar din greșeli învățăm. Experiența de viață mă recomandă spre un al treilea posibil mariaj, mult mai înțelept și mai bine fundamentat”, spunea prezentatoarea pentru Libertatea. Si cum o vorbă spune, ”ai grijă ce-ți dorești, că se va împlini”, Marina Almășan este pe punctul de a ajunge din nou în fața altarului.
Relația sa cu Georgică Cornu merge mai bine ca niciodată, iar afaceristul îi oferă seri romantice de neuitat, așa cum s-a întâmplat recent, la un restaurant din capitală. Mai mult, apropiații celor doi susțin că aceștia își fac planuri de căsătorie și că și-ar dori o cununie civilă în secret. În prezent, Marina Almășan locuiește într-o casă imensă, împreună cu fiul ei, acum student. Băiatul său se înțelege foarte bine cu actualul iubit al vedetei TVR. În prezent, Marina Almășan nu mai ține sub nicio formă legătura cu Victor Socaciu, cel de-al doilea său soț, cu care s-a războit ani buni, în instanță, pentru drepturile băiatului său.

 

Sursa: Libertatea.ro

Comentarii

comentarii