Acasă Actualitate Marius Popovici e pe poziţia 7 la europarlamentare

Marius Popovici e pe poziţia 7 la europarlamentare

DISTRIBUIȚI

“Nu am acceptat locul doi, pentru că nu am avut sprijinul organizaţiei judeţene”
PNŢCD a depus lista cu candidaţi pentru Parlamentul European, listă completă şi peste 300.000 de semnături. Lista este condusă de Marian Petre Miluţ. O delegaţie de şase membri ai PNŢCD va fi, la sfârşitul lui aprilie, la congresul PPE de la Varşovia, condusă de Miluţ. Ţărănistul Marius Popovici, cel care a fost timp de 12 ani vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a făcut un calcul cu câte sesiuni are Parlamentul European şi de câte ori se întâlnesc în plen cei care reprezintă România şi alte state la forurile europene. “Din totalul anului, sesiuni normale ale Parlamentului European sunt doar 11, cu durata de câte patru zile, 44 de zile, restul lucrărilor având loc în comisii, în fracţiuni politice şi activităţi externe. 90 de zile de comisii, plus fracţiune politică.
Deputaţii euro au activitate circa 130 din 356 de zile. Electoratul să nu blameze permanent parlamentul român vizavi de prezenţă şi necesitatea ca tot timpul să fie sută la sută”, spune Marius Popovici.
Marius Popovici este pe listă, la europarlamentare, pe locul 7, loc de unde nu prea ai cum să fii propulsat în funcţia de europarlamentar.
“Colegii ar fi vrut să mă vadă mai sus pe listă, dar am refuzat pentru că nu am fost susţinut în ultimele două campanii nici de către electorat, nici de către colegii din organizaţia judeţeană.
Nu am acceptat locul doi, pentru că nu am avut sprijinul organizaţiei judeţene”, spune Marius Popovici.

Comentarii

comentarii