Acasă Actualitate Masă rotundă deschisă publicului pe tema reabilitărilor energetice. Ce trebuie să faci...

Masă rotundă deschisă publicului pe tema reabilitărilor energetice. Ce trebuie să faci dacă vrei să pui întrebări angajaților Primăriei Timișoara și experților italieni?

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 6 aprilie, începând cu orele 09,00, în cadrul proiectului „PadovaFIT Expanded”, la Timișoara se va desfășura sesiunea deschisă publicului pe tema reabilitării energetice a clădirilor. Experții italieni și nu numai sunt prezenți în orașul de pe Bega încă din 28 martie, fiind implicați zilele acestea în pregătirea angajaților primăriei. Evenimentul de miercuri, singurul deschis publicului larg, încheie seria de workshopuri.

Persoanele interesate să participe online, pe platforma Zoom, la masa rotundă pe această temă, vor putea pune întrebări strict legate de subiectul abordat, atât aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Timișoara, cât și colaboratorilor invitați – experți tehnici direct implicați, specialiști de profil, agenți financiari și reprezentanți ai asociațiilor de locatari din Municipiul Timișoara. Tema vizează soluții pentru eficientizare energetică în clădirile rezidențiale și operaționalizarea unor structuri de tip ghișeu unic – „One-Stop-Shop”.

Iată ce trebuie să faceți dacă vreți să participați: „Cei interesați sunt rugați să transmită solicitarea de a participa până la data de 05.04.2022, pentru definitivarea listei de participanți la eveniment.  Rugăm să ne transmiteți: datele de contact (nume, prenume, reprezentând persoana fizică / juridică, telefon mobil și email, datele de contact ale firmei pe care o reprezentați – dacă e cazul) și faptul că sunteți de acord să completați formularul GDPR ce va fi transmis. Aceste date sunt cu caracter confidențial, fiind etape necesare și obligatorii pentru a se transmite link-ul pentru participarea pe platforma ZOOM.  Solicitarea se va transmite prin corespondenţă electronică, pe adresa ella.sipetan@primariatm.ro sau victor.birda@primariatm.ro”.

Comentarii

comentarii